banner298

banner194

E-Ticareti işe entegre etmeden büyümek zor!

E-Ticaretin ve e-ihracatın yıldız isimleri, ETO ve WORLDEF işbirliğinde Eskişehirli tüccar ve sanayicilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

EKONOMİ 15.09.2022, 11:58
E-Ticareti işe entegre etmeden büyümek zor!

Eskişehir Ticaret Odası, WORLDEF işbirliğinde bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yaparak üyelerinin sektörel gelişimine güç kattı. Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda ve aZall.com organizasyon partnerliği ile gerçekleşen etkinlikle e-ticaretin ve e-ihracatın başarılı isimleri bir araya geldi. Konferanslar öncesinde açılış konuşması yapan ETO Başkanı Metin Güler, konferanslara oldukça ilgi gösterilmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, gerçekleştirilen konferanslarda işini sıfırdan kuran ve başarıya ulaşan girişimcilerle işini geliştirmek isteyenlerin bir araya geleceğini söyledi. E-ticaret ve e-ihracatın çok önem kazandığını belirten Güler, e-ticareti işe entegre etmeden artık büyümenin zorlaştığını söyledi. ETO’nun üyelerini e-ticarete yönlendirmek için çaba gösterdiğini belirten Güler, ETO’nun E-Ticaret Merkezi projesi kapsamında üyelere web sitesi kurulumundan ürün fotoğraflamaya kadar bir çok alanda destek verdiğini sözlerine ekledi. 

WORLDEF Başkanı Nart çalışmalar hakkında bilgi verdi 

WORLDEF Başkanı Ömer Nart ise yaptığı konuşmada WORLDEF Prime konferanslarının e-ticaret ekosistemine sağladığı katkının artarak devam ettiğini söyledi. E-ihracatın büyümesi için de çaba gösterdiklerini belirten Nart, e-ticaret yapılan pazaryerlerinin toplam hacminin 250 milyar dolar olduğunu ve Türkiye’nin 2 milyar dolar olan e-ihracatını geliştirmek için çalıştıklarını dile getirdi. WORLDEF olarak yakın zamanda Deal Maker uygulamasını hayata geçirdiklerini belirten Nart, bu uygulama sayesinde Zalando, Fruugo, Google ve Facebook gibi markaların üst düzey yöneticilerine ulaşmanın daha da kolaylaşacağını söyledi. 

Eskişehir’in e-ticaret başarı hikayeleri konuşuldu 

Türkiye İş Bankası, Moka Satış Müdürü Ahmet Kolukırık, elektronik ticaretin bu günkü seviyesine gelebilmesi için çok büyük bir değişim yaşandığını ve bu alanda Çin ve ABD’nin lider konumda olduğunu söyledi. Elektronik Ticaret Derneği (ELİDER) Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Cırcır ise ELİDER’in e-ticaret yapanlara ve sektörün sorunlarını çözmeye destek olmak amacıyla kurulduğunu söyledi. Açılış konuşmaların ardından e-ticaret ve e-ihracatın başarılı isimlerinin görüşlerini paylaştığı panellere geçildi. aZall.com CEO’su Emre Demir’in moderatörlük yaptığı “Eskişehir E-Ticaret Başarı Hikayeleri” konulu panelde; Growth Lead CEO’su Can Akalın, RAZORUS.com Kurucusu Noyan Sakarya ve Oksit Giyim Kurucusu Mustafa Cihan Bozat tecrübelerini aktardı. 

Panellerde e-ticaret enine boyuna tartışıldı 

Arvato Dijital Ürünler İş Ortağı Ayşe Gedikli’nin moderatör olarak yer aldığı “Küresel Rekabetten Çıkış Yolu: E-Ticaret” başlıklı panelde Savran Holding E-Ticaret Genel Müdürü Mustafa Levent Elmas, OMID E-Ticaret Direktörü Koray Dinç, Kargoist İş Geliştirme Baş Sorumlusu Fahri Çırak, Atık Market E-Ticaret Direktörü Cem İlgün tecrübelerini paylaştı. Digital360 Kurucusu Özge Karadaş’ın moderatör olarak yer aldığı “E-Ticaretin Başarı Yolculuğu” başlıklı panelde ise A101 E-Ticaret Müdürü Recep Murat Dağlı, Elektronik Ticaret Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Cırcır, Lojistik Express Kurye Satış Müdürü Bülent Ayan e-ticarete yönelik görüşlerini anlattılar. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@