Eskişehir'de ekmeğe zam geliyor!

Önceki dönem AK Parti Tepebaşı ilçe yöneticisi Resul Mülazimoğlu, Eskişehir'de ekmeğe zam yapılacağını duyurdu... Ekmeğe kaç TL zam yapılacak? İşte detay...

EKONOMİ 14.02.2022, 15:12
Eskişehir'de ekmeğe zam geliyor!

Kanal 26 ekranlarında Gazeteci Arif Anbar'ın sorularını yanıtlayan önceki dönem AK Parti Tepebaşı ilçe yöneticisi ve fırın işletmecisi Resul Mülazimoğlu, Eskişehir'de ekmeğe zam yapılacağını söyledi.

Mülazimoğlu açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Eskişehir’de ekmeğe yeni bir zam ile ilgili çalışma yapıldı. Bu çalışmaya göre 210 gram ekmeğin 3 TL’den satılması talep edildi. Bu çalışma hem Eskişehir Ticaret Odası’na (ETO) verildi, hem de Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne verildi. Büyük ihtimalle Ramazan ayında yeni bir zam gelecek. Tabii fırıncıların bu zam talebini Eskişehir Valiliği’nin de onaylaması gerekiyor. Bakın biz zam yapmak zorundayız, bu kaçınılmaz. Elektrik, doğalgaz, akaryakıt zamları fırıncı esnafını zorluyor. Bunun yanında bizim hammaddelerimiz olan un, tuz, yağ, susam, maya gibi ürünlere de oldukça fazla zam geldi. Bu zamlar olmasaydı biz de elbette idare edebilirdik. Ama idare edebilecek gücümüz kalmadı. O nedenle bizim ekmeğe mutlaka zam yapmamız gerekiyor. Ramazan’da gelecek ekmek zammına göre pide fiyatlarının da belirleneceğini ayrıca söylemek isterim."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@