Eskişehir'e süt OSB geliyor! Türkiye'de ilk...

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Beylikova ilçesine Türkiye'nin ilk süt organize sanayi bölgesinin kurulacağını duyurdu...

EKONOMİ 26.04.2022, 13:10 27.04.2022, 18:38
Eskişehir'e süt OSB geliyor! Türkiye'de ilk...

Kanal 26 ekranlarında Gazeteci Arif Anbar'a açıklamalarda bulunan Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, süt organize sanayi ve ilçeye kazandırılacak 200 konut projesi hakkında konuştu.

Başkan Alp, şunları söyledi:

"Besi Organize Sanayi’yi devraldıktan bugüne çok mücadeleler verdik. Bütün altyapı ve üst yapısını tamamladık. Şimdi oraya biyogaz elektrik üretim tesisleri de kurduk ve şu an çalışıyor. Ve yeni bir şey daha yapıyoruz. Şimdi biz besi organize sanayiyi, süt organize sanayiye çeviriyoruz. Bu da Türkiye’de bir ilk olacak. Bu önemli bir müjde niteliğinde. Sütçülük olunca, besicilikte olacak elbette. Yani sütçülükle besicilik iç içe olacak. Bu aynı zamanda yatırımcılar için de daha cazip bir fırsat sunacak. Süt OSB konusunda Türkiye’de öncü olacağımıza inanıyorum."

TOKİ BEYLİKOVA'YA YENİ KONUTLAR YAPIYOR!

Açıklamasında, daha önce ilçeye TOKİ tarafından 48 konut yapıldığını da hatırlatan Özkan Alp, "Bu sene 200 tane daha konutumuz yolda. Şu anda inşaatlarımız devam ediyor. İnşallah Eylül-Ekim ayı gibi 200 tane konutumuz TOKİ tarafından ilçe halkımızın hizmetine sunulacak" dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@