banner298

banner194

Eskişehir Fuar Kongre Merkeziyle şehir ekonomisine 2 milyar lira katkı 

ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde 3’ncü kez düzenlenen Eskişehir Tarım Fuarı protokolün ve iş dünyasının temsilcilerinin katıldığı törenle başladı.

EKONOMİ 07.09.2022, 18:39
Eskişehir Fuar Kongre Merkeziyle şehir ekonomisine 2 milyar lira katkı 

ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde 3’ncüsü gerçekleştirilen Eskişehir Tarım Fuarı, 7 Eylül Çarşamba günü başladı. ETO Başkanı Metin Güler ile Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın katıldığı fuarın açılış töreninde Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Eskişehir Jandarma Alay Komutanı  J. Alb. Ercan Atasoy, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven, Eskişehir Tarım İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan,  ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Tüyap Bursa ve Tüyap Konya Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü’nün yanı sıra protokol ve iş dünyasının temsilcileri de yer aldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ETO heyeti ve protokol fuarda açılan stantları ziyaret etti. 

Eskişehir Fuar Kongre Merkeziyle şehir ekonomisine 2 milyar lira katkı 

Fuar hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, 3’ncü Eskişehir Tarım Fuarı’nın ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen 20’nci fuar olduğunu belirterek,  düzenlenen fuarlara bu güne dek 1 milyondan fazla ziyaretçinin konuk olduğunu söyledi. Hem fuarlar hem Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle Eskişehir ekonomisine 2 milyar lira katkı sağladıklarını belirten Güler, ETO olarak şehre katkı sağlamaya ve şehrin gelişimine destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 7-11 Eylül günleri arasında düzenlenecek olan Eskişehir 3. Tarım Fuarı’na 100 binden fazla ziyaretçinin konuk olması planlanıyor. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@