banner298

banner194

ETO Avantaj ile Eskişehir kazanıyor!

Eskişehir Ticaret Odası’nın mobil uygulama olarak hizmete sunduğu ETO AVANTAJ’da indirim yapılan şehir sayısı 4’e, kampanya sayısı ise 136’ya ulaştı.

EKONOMİ 12.01.2023, 14:36
ETO Avantaj ile Eskişehir kazanıyor!

Eskişehir Ticaret Odası’nın mobil uygulama olarak hizmete sunduğu ETO AVANTAJ’da indirim yapılan şehir sayısı 4’e, kampanya sayısı ise 136’ya ulaştı.

Eskişehir Ticaret Odası’nın hizmete sunduğu ETO AVANTAJ mobil uygulamasının sağladığı imkanlar ve ayrıcalıklar her geçen artıyor. Üyelerin indirimli fiyatlarla alışveriş yapması ve şehrin ticaretinin hızlandırılması için hizmete sunulan ETO AVANTAJ ile Eskişehirli tüccar artık şehir dışındaki alışverişlerinde de kazanıyor. ETO AVANTAJ uygulaması üyelere Eskişehir’in yanı sıra Ankara, Nevşehir, İstanbul ve İzmir’de de fırsatlar sağlamaya başladı.

Kullanıcı ve kampanya sayısı da hızla artıyor

Kısa zaman önce hizmete sunulan ETO AVANTAJ uygulamasını kullanan üye sayısı da hızla artıyor. ETO AVANTAJ uygulamasını kullanan üye sayısı 2 bine yaklaştı. Üyelere indirimli alışveriş imkanı sunan nokta sayısı da 40’dan 136’ya çıktı. Böylece ETO üyeleri farklı sektörlerde 136 noktada indirimli fiyatlarla alışveriş yapabiliyor. Ayrıca indirim oranı ve avantaj sağlanan sektör sayısı da arttı. ETO AVANTAJ ile yapılan indirim oranı %50’ye kadar ulaştı. Üstelik üyelerin indirimli alışveriş yapması için Play Store ve Apple Store aracılığıyla cep telefonlarına ETO AVANTAJ uygulamasını indirmesi ve sistemine dahil olan işletmelerde QR kodunu okutması yeterli oluyor.

Güler: “Üyelere avantajlar sağlamaya devam edeceğiz”

ETO AVANTAJ uygulamasını hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, uygulamayı kullanan üye sayısının hızla artmasının ve 2 bin kişiye ulaşmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Kampanya ve indirimli nokta sayısını da daha çok artırmak için çalışmaların sürdüğünü belirten ETO Başkanı Metin Güler, üyelere ayrıcalıklar ve avantajlar kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. ETO AVANTAJ uygulamasının indirimlerin yanı sıra işlem kolaylığı da sağladığını belirten Güler, üyelerin mobil uygulama sayesinde eğitim ve seminerlere kayıt oluşturabilmenin yanı sıra oda tarafından yayınlanan ihalelere, ekonomik bültenlere ve duyurulara ulaşabildiğini kaydetti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@