banner298

banner194

ETO'da ikili iş görüşmeleri başlıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında gerçekleştirilen B2B İkili İş Görüşmeleri ikinci kez düzenleniyor.

EKONOMİ 10.10.2022, 18:29
ETO'da ikili iş görüşmeleri başlıyor!

Eskişehir Ticaret Odası tarafından Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında gerçekleştirilen B2B İkili İş Görüşmeleri ikinci kez düzenleniyor. T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) destekleriyle düzenlenen program kapsamında çok sayıda ulusal savunma ve endüstri şirketi Eskişehir Ticaret Odası üyeleriyle görüşmeye hazırlanıyor.

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin iş hacmini genişletmek ve iş çeşitliliğini arttırmak için yürüttüğü faaliyetlere bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. 2. Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında ikinci kez gerçekleştirilecek B2B İkili İş Görüşmeleri Eskişehir’le buluşmaya hazırlanıyor.

ETO üyeleri devlerle bir araya gelecek

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) himayesinde düzenlenen 2. Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında gerçekleşecek B2B İkili İş Görüşmeleri’ne 80 firma katılımcı olarak kayıt yaptırdı. Aralarında ASELSAN, İşbir Elektrik, TEI, STM, TUSAŞ gibi dev savunma şirketlerinin yanı sıra çok sayıda imalatçının da bulunduğu B2B İkili İş Görüşmeleri bölgenin alanında en büyük etkinliği olma özelliği taşıyor.

Başvurular ETO üyelerine açıldı

İkili iş görüşmeleri kapsamında oluşturulan portal, ETO üyelerinin kullanımına açıldı.15 Ekim Cumartesi günü sonuna kadar ETO üyelerinin başvurularının alınacağı B2B İkili İş Görüşmeleri etkinliği portalına www.etonet.org.tr/B2B adresinden ulaşılabiliyor.  İkili iş görüşmeleri hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, geçtiğimiz yıl düzenlenen program kapsamında 600’den fazla iş görüşmesi gerçekleştirildiğini ve Eskişehirli firmalara Türkiye’nin en büyük savunma sanayi firmaları ve endüstri devleriyle bir araya gelme fırsatı sağlandığını söyledi. Eskişehir Endüstri Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek olan B2B İkili İş Görüşmeleri’nin Eskişehirli firmalara sanayi devleriyle ortak iş yapabilmek için yine zemin oluşturacağını belirten Güler, Eskişehirli üreticilerin ve imalatçıların bu imkandan yararlanmasını arzu ettiklerini söyledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@