ETO, inşaat sektörünü taleplerini Ankara'ya iletti!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ve Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nı ziyaret ederek inşaat sektörünün taleplerini iletti...

EKONOMİ 16.02.2022, 14:25
ETO, inşaat sektörünü taleplerini Ankara'ya iletti!

ETO ve Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi, Ankara’da Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nı ziyaret ederek, otopark yönetmeliği başta olmak üzere üyelerinin ortak taleplerini dile getirdi.

ETO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çavdar, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Didar Duygu Altuntaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Çavdar, üyelerin taleplerini iletmek üzere Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı Mesleki Eğitimler Genel Müdürü Murat Oral ile bir araya geldi. Görüşmede otopark yönetmeliği ile ilgili talepler, Eskişehir Ticaret Odası ve TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi üyelerinin ortak beklentileri iletildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı Mesleki Eğitimler Genel Müdürü Murat Oral, Eskişehir Ticaret Odası ve Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi üyelerinin taleplerini dikkate alacaklarını kaydetti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@