banner298

banner194

ETO'nun ikili iş görüşmelerine yoğun ilgi

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından ikinci kez düzenlenen ikili iş görüşmelerine firmalar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Metin Güler açıklama yaptı...

EKONOMİ 23.10.2022, 15:42
ETO'nun ikili iş görüşmelerine yoğun ilgi

T.C Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Eskişehir Ticaret Odası ve TÜYAP işbirliğinde, Eskişehir Endüstri Fuarı’yla eş zamanlı olarak ikinci kez düzenlenen ikili iş görüşmelerine firmalar yoğun ilgi gösterdi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Eskişehir Ticaret Odası ve TÜYAP işbirliğinde düzenlenen B2B İkili İş Görüşmeleri sona erdi. ETO üyesi KOBİ’ler Türkiye’nin öncü savunma sanayi ve endüstri firmalarıyla iş birliği yapabilmek için ikili iş görüşmelerine yoğun talep gösterdi. Eskişehir’deki firmalar ikili iş görüşmeleri sayesinde Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı bünyesindeki Aselsan, Havelsan, İşbir Elektrik, Roketsan, STM Savunma, TEI-TUSAŞ Motor Sanayii, TUSAŞ Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin temsilcileri ve satın alma yöneticileriyle bir araya geldi. 4 gün boyunca süren ikili iş görüşmelerinde 700’ün üzerinde firma Türkiye’nin öncü kuruluşlarıyla temaslar gerçekleştirdi.

'Eskişehirli firmalara işbirliği zemini oluşturuyoruz'

Eskişehir 2. Endüstri Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen ikili iş görüşmeleri hakkında değerlendirme yapan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, firmaların iş görüşmelerine yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. ETO olarak, Eskişehir’deki KOBİ’leri savunma sanayiinin ve endüstrinin önde gelen firmalarıyla bir araya getirerek iş birliği zemini oluşturduklarını belirten Güler, Eskişehir’in sanayisine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. Güler ayrıca, ikili iş görüşmelerine katkı sağlayan T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’na ve TÜYAP’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@