banner298

banner194

İMİB'in önemli isimleri Cihad Yağmur Sadıkoğlu ile görüştü!

İMİB Üye İlişkileri sorumlusu Gözde Arslan ile İMİB Denetim Kurulu üyesi Şevket Sertdemirel, Ortadoğu Madencilik şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihad Yağmur Sadıkoğlu ile buluştu...

EKONOMİ 15.12.2022, 12:57
İMİB'in önemli isimleri Cihad Yağmur Sadıkoğlu ile görüştü!

Çinko ve kurşun ihracatında Türkiyenin ilk 10 şirketi arasında yer alan Ortadoğu Madencilik şirketine plaketini İstanbul Maden ihracatçıları Birliği (İMİB) üye ilişkileri sorumlusu Gözde Arslan takdim etti.

Ayrıc "Türkiye aekonomisine ve sektörümüze sağladığınız ihracat katkısından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diyen İMİB Denetim Kurulu üyesi Şevket Sertdemirel, Sadıkoğlu’na rozetini taktı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sadıkoğlu, "ihracat, ülkelerin dış ticaret dengelerinin korunmasının yanı sıra, ülke içindeki ekonomik faaliyetlerin canlanması, istihdam, üretim ve karlılığın artmasını sağlayarak makro ekonomik dengelerin iyileşmesine de katkıda bulunur. Gönlümüz ister ki metal madencileri olarak hammadde ihracatından çıkarak daha  fazla katmadeğeri yüksek bir halde ürün ihracatı yapmaktır" dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@