Lande A.Ş.'den önemli başarı!

Eskişehir'de üretim yapan Lande A.Ş., '2022 Yılı Elektrik - Elektronik İhracat Onur listesi'nde 75'inci sırada yer aldı...

EKONOMİ 10.03.2023, 13:31 10.03.2023, 14:01
Lande A.Ş.'den önemli başarı!

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadelerle duyurdu:

"Grup Şirketimiz Lande A.Ş., '2022 Yılı Elektrik - Elektronik İhracat Onur listesi'nde Türkiye Geneli'nde 75. olarak bizleri gururlandırdı. Tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim."

KENDİ ANLATIMIYLA LANDE ENDÜSTRİYEL METAL ÜRÜNLER SAN. ve TİC. A.Ş. HAKKINDA

2012 yılında, 20 yıllık tecrübesi ile sektöre yön veren bir ekip tarafından yenilikçi, ergonomik, ekonomik ve fonksiyonel ürünler geliştirip pazara sunmak üzere kurulmuştur. 19” Rack Kabinetleri ve aksesuarları, Telekom Saha Kabinetleri (indoor/outdoor), Server ve Datacenter Kabinetleri ve IT sektörüne yönelik geniş bir ürün çeşitliliğine sahip çözüm ortağı profesyonel bir firmadır. Değişen pazar şartları ve müşteri isteklerine göre yeni tasarlanan kolay alınabilir, kullanılabilir, kaliteli ve güvenilir ürün yelpazesiyle sektöre yeni bir anlayış getirmiştir. 2012 yılında, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde 20.000 m2 kapalı alanda kurulan üretim tesisleri; gelişmekte olan ve güncel ileri teknoloji ile donatılmış makine parkuru, tecrübeli yönetim ve çalışan kadrosu ile yüksek kapasiteli üretimler yapmaktadır. Tüm süreçlerde ERP sistemi uygulanmakta ve tüm sistem hatasız izlenebilmektedir. Üretim hatlarında yalın üretim araçları kullanılmakta ve Süreç Yaklaşımı ile Sürekli İyileştirme sağlanmaktadır. LANDE ürünleri ve servisi TS EN ISO 9001 kalite güvence sistemi ile belgelendirilmiştir. Çevre duyarlılığı bilinci en üst seviyede tutulmaktadır. 1000 adet/gün üretim kapasitesine sahiptir.... 

LANDE Sistem Rack Kabinetleri ve aksesuarları, bilgisayar ve server dolapları, elektrik ve elektronik cihaz kutuları tasarım, üretim, pazarlama ve satış hizmetlerinin temel politikası; müşteri isteklerini beklentilerin üzerinde yerine getirebilmektir. Bu çerçevede; kolay satın alınabilir, kullanılabilir ve güvenilir ürünü sahip olduğumuz üstün deneyim ve bilgi birikimi ile tasarlayıp, tam zamanında ve doğru olarak üretmek ve satış sonrası kaliteli hizmet vermek başlıca hedefimizdir.

Her çalışanımız, tüm süreç ve faaliyetlerimizde sürekli gelişen şartlara bağlı olarak gerçekleşen eğitimlerle görevini zamanında ve doğru bir biçimde, çevre bilinci çerçevesinde ve sürekli iyileştirme ilkesi doğrultusunda düzeltmeye gerek kalmayacak şekilde yapma ve kirlenmeyi önleme gayreti içerisindedir.

Tüm çalışanlarımızla birlikte paydaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak, katılımcı, değişime açık ve kalite odaklı bir ortam yaratarak, “kalite ve çevre yönetim sistemi faaliyetleri’’ tüm grupların sorumluluğundadır” parolası doğrultusunda çalışılması, hizmetlerin sunumunu ve uygunluğunu etkileyebilecek risk ve fırsatlar ile müşteri memnuniyetinin artırılmasını sağlamak, ana prensibimizdir.

Biz, çevreyi faydalanılacak değerli bir hazine olarak görüyor ve gelecekte bütün dünya insanlığının faydalanabilmesi için en iyi şekilde korunması gerektiğine inanıyoruz.

LANDE Entegre Yönetim Sistemi Politikası ile şirket hedeflerini gerçekleştirmeye kendimizi adamış bulunuyoruz. Bu yüzden politikamız;

• İlgili çevre mevzuatı gereklerini karşılamak ve hatta aşmak.

• Çevre yönetimi sistemini sürekli geliştirmek için çalışmak.

• Atıkları minimuma indirmek, kirliliği kaynağında önlemek ve çevre üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak.

• Çevreyi korumak ve bu prensibi tüm çevremize, ülkeye ve dünyaya yaymak.

• Çevre ile ilgili acil durumlar için riskleri belirlemek ve bunları azaltmak.

• İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği kurallarını da yerine getirmek suretiyle çevreyi etkileyebilecek olumsuz etkileri önlemek.

• Çalışanlara çevreyle ilgili bilinçlendirme eğitimleri vererek onları geliştirmektir.

LANDE faaliyetlerinin ve ürünlerinin Çevre Etkenlerini belirlemeyi, tanımlamayı ve bu etkenlerle ilgili amaç, hedef ve programlar oluşturmak için ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi'ni kurmayı ve işletmeyi taahhüt eder. Bu önemli Çevre Etkenleriyle ilgili başlıca amaç ve hedefler;

• Hava, su ve toprak kirliliğini, sızıntı ve dökülmeleri, gürültüyü mümkün olduğu kadar azaltmak ve önlemek.

• Ambalaj kullanımını ve atıkları azaltmak, geri dönüşümlü olmalarını sağlamak ve tekrar kullanmak

• Enerji ve su gibi doğal kaynakları koruma yöntemlerini geliştirmek

• Enerji ve malzemenin verimli kullanılmasını sağlamak.

• Gelecekte üretilecek yeni ürünler, proses ve faaliyetlerle ilgili çevre etkenlerini kontrol altında tutmak ve çevre etkilerini minimuma indirmektir.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@