banner298

banner194

Metin Güler Cumhurbaşkanı ile görüştü!

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, üyelerin beklentilerini ve Eskişehir’in öncelikli taleplerini dosya halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu.

EKONOMİ 24.10.2021, 12:52 25.10.2021, 16:25
Metin Güler Cumhurbaşkanı ile görüştü!

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı vesilesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. ETO Başkanı Metin Güler görüşmede, tüccarın ve Eskişehir’in öncelikli taleplerinin yer aldığı dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundu. Dosyada Eskişehir’in öncelikli gündemlerinden olan Kuzey Çevre Yolu, Hasan Polatkan Havalimanı’nın yurt içi seferlere açılması ve kargo merkezi olarak kullanılması, Hasanbey Lojistik Merkezi ve Gemlik Limanı arasında demiryolu bağlantısı sağlanmasının önemi vurgulandı.

'Eskişehir’in ve tüccarın önceliklerini devletimizin en üst makamına aktardık'

Dosyada tüccarların 2020 ve 2021 yılında üzerinde durduğu konulardan olan zincir marketlerin sebep olduğu haksız rekabet, dövizde yaşanan dalgalanma, konut sektöründe yaşanan gelişmeler, kamuyla iş yapan firmaların talepleri ve ekonomiye yönelik beklentiler de yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmelerine dair değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, odaların iş dünyasının taleplerini TOBB aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sürekli aktardığını belirterek, bu kez Eskişehir’in beklentilerini ve üyelerin önceliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bizzat aktarma fırsatı bulduğunu kaydetti. Eskişehir’in öncelikli meselelerini ve tüccarın beklentilerini hazırladıkları dosya halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiklerini belirten Güler, bu sayede Eskişehir’in önceliklerini ve taleplerini bir kez daha devletin en üst makamına aktardıklarını ifade etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@