Milli Emlak'tan çok sayıda satış!

Eskişehir'de Odunpazarı ve Tepebaşı'ndaki çok sayıda tarla, arsa, bahçe ve kamu konutu, Milli Emlak tarafından satışa ve kiralama ilanına çıkarıldı.

EKONOMİ 30.03.2021, 14:08 30.03.2021, 14:22
Milli Emlak'tan çok sayıda satış!

Çevre ve Şehircilik Eskişehir İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, Milli Emlak tarafından Eskişehir'de çok sayıda arsa, tarla, bahçe vasfındaki taşınmazın satılacağı ve kiralanacağı duyuruldu. Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinin çeşitli mahallelerinde bulunan taşınmazların bir kısmı satılacak bir kısmı da 3 yıl süreyle kiralanacak. 

7 KONUT SATIŞA ÇIKARILACAK

Satışa çıkarılan alanlar arasında kamu konutları da bulunuyor. Yayınlanan ilanda, Odunpazarı'nda Kurtuluş ve Tepebaşı'ndaki Yeni Mahallelerinde toplam 7 adet kamu konutunun da satışa çıkarıldığı belirtildi.

İŞTE O MAHALLELER

İlanda, satışa çıkarılan arsa, tarla, bahçe gibi taşınmazların Odunpazarı'nda Orhangazi, Cunudiye, Kireç, Yahnikapan mahallelerinde, Tepebaşı'nda da Hisar, Çalkara, Şirintepe, Eskibağlar, Esentepe, Beyazaltın mahallelerinde bulunduğu belirtildi. 

KİRALIK TAŞINMAZLAR DA VAR

Milli Emlak, Eskişehir'deki çok sayıda arsa, tarla ve bahçeyi de 3 yıl gibi sürelerle kiralayacak. Yapılacak ihalelerde kiralanacak taşınmazların Tepebaşı'nda Sulukaraağaç, Muttalip, Uludere, Kavacık, Karagözler, Yeni Akçayır ve Kızılcaören mahalleleri, Odunpazarı'nda da Aşağıılıca, Sarısungur, Akpınar, Uludere, Doğankaya, Kalkanlı, Karapazar, Karaalan mahallelerinde bulunduğu ifade edildi. 

Satış ve kiralama ihaleleri nisan ayında yapılacak.

Yapılan duyuruya göre ihaleler 12, 13, 14, 15 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

saglisolluhaber.com 

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@