banner298

banner194

Sivrihisar OSB canlanacak! Bakan Mustafa Varank ilgileniyor

Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi faaliyete geçiyor... Başkan Hamid Yüzügüllü, Bakan Mustafa Varank ile görüştü... İşte detaylar...

EKONOMİ 08.11.2022, 12:06
Sivrihisar OSB canlanacak! Bakan Mustafa Varank ilgileniyor

1998 yılında Yer Seçim Komisyonu tarafından Sivrihisar OSB alanının tespit edilmesinin ardından durağan bir hal alan Sivrihisar OSB’yi 2014 yılında projeleri arasına Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü faaliyete geçirmeye hazır hale getirdi.

Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesinde yağmur suyu, atık su, kanalizasyon, drenaj, içme suyu ve elektrik alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol yapım, temel ve alt temel parke kaplama çalışmaları ile trafolar kurularak caddelerde sokak lambaları ile aydınlatma çalışmaları gerçekleştirildi.

Sivrihisar’da şimdi yeni bir dönem başlıyor. Fabrika yeri tahsisi ve fabrikaların OSB imar planına uygun bir şekilde yapılması ve işletilmesi takibi yapılarak Sivrihisar OSB’de üretim ve imalat yapmak isteyen yatırımcı değerlendirmeleri başladı. Uygun görülen yatırımcılara yönetim kurulu kararı ile parsel tahsisi sağlanacak.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü konuya ilişkin yaptığı açıkladı:

"İlçemize büyük ölçüde ekonomik katkı sağlayacak, istihdam yaratacak, gelişme ve büyüme hedeflerimize  hız  kazandıracak Sivrihisar OSB için titizlikle çalışıyoruz. Parsel tahsislerimiz başladı. Yatırımcılarımız ile görüşmeler gerçekleştiriyor, tabiri caizse ince eliyor sık dokuyoruz. Ülkemizin bir çok şehrinden yatırımcılar ile bir araya geliyoruz. Sivrihisar konumu ve olanakları açısıyla çok fazla fırsat bulunduruyor. İlçemizin adını sanayimiz ile duyurmaya hazırlanıyoruz. T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın destekleri bizimle. Hep birlikte OSB ile Sivrihisar’da yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyoruz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@