banner298

banner194

TZV heyetinden Başkan Büyükerşen’e ziyaret

Türkiye Zeka Vakfı (TZV) Başkanı Emrehan Halıcı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu...

EKONOMİ 23.12.2022, 18:01
TZV heyetinden Başkan Büyükerşen’e ziyaret

Türkiye Zeka Vakfı (TZV) Başkanı Emrehan Halıcı ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yönelik ziyaretler sürüyor. Türkiye Zeka Vakfı (TZV) kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emrehan Halıcı ile beraberindeki heyet Başkan Büyükerşen ile makamında bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce’nin de yer aldığı ziyarette Emrehan Halıcı, Türkiye Zeka Vakfı’nın çalışmalarından bahsetti.

Halıcı, 1995 yılında kurulan vakfın geçmişten bugüne hayata geçirdiği projeler ve son olarak 2013 yılından beri eğitim alanına yön veren, güncel ve yenilikçi konularda, alanının tüm aktörlerini yakından ilgilendirerek bir araya getiren Zeka ve Yetenek Kongresi hakkında detaylı bir bilgilendirme yaptı. Halıcı, Başkan Büyükerşen’in hem eğitimci kimliği hem de belediye başkanlığı ile eğitimden şehircilik çalışmalarına kadar her alanda ilklere imza attığını belirterek misafirperverliği nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Büyükerşen de Halıcı ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Büyükerşen, eğitim için yapılan çalışmaların çok değerli olduğunu vurgulayarak Halıcı ve beraberindeki heyeti örnek proje ve çalışmaları nedeniyle tebrik etti.

Olası işbirliklerinin görüşüldüğü ziyaret çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@