Eskişehir'de beş yağmacı kıskıvrak yakalandı!

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından beş gasp şüphelisi ellerindeki malzemelerle beraber kıskıvrak yakaladı...

EMNİYET-JANDARMA 11.03.2023, 13:54
Eskişehir'de beş yağmacı kıskıvrak yakalandı!

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğünce; Farklı zamanlarda Gasp, Yağma ve Hırsızlık olaylarına karışan A.Y., O.G., E.K. ve D.C.Ö. isimli şahıslar tespit edilerek saklandıkları ikametlerinde yakalandı. 

İkamet içerisinde suça konu 8 Bisiklet ve 1 Motorsiklet ele geçirildi..  Ayrıca A.Y. isimli şahsın 4 Ay 15 Gün Kesilmiş Cezası ve E.K. isimli şahsın Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmaktan Aranması olduğu anlaşıldı. 

A.Y., O.G., E.K. ve D.C.Ö. isimli şahıslar Adli Mercilere sevk edildi.

Öte yandan Odunpazarı İlçesinde gerçekleşen Yağma (Gasp) olayı ile ilgili Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğünce; şüphelinin S.D. olduğu tespit edildi, Tepebaşı İlçesinde bir ikamette yakalandı. İkamette yapılan aramada; 

Suça konu Cep Telefonu,

- 1 Ruhsatsız Tabanca ve 6 Fişek,

- 1 Ruhsatsız Av Tüfeği* ve 13 Kartuş,

- 1 Hançer,

- 2 Sustalı ele geçirildi.

Şüphelinin sorgulamasında; Hırsızlık, Silahlı Tehdit, Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması, Ruhsatsız Silahlarla Mermileri Satın Alma ve Bulundurma, İnfaz Kurumuna veya Tutukevine Yasak Eşya Sokma suçlarından aranması olduğu ve toplam 3 yıl 15 ay 25 gün kesinleşmiş hapis ve 300 TL para cezası olduğu tespit edildi.

Şüpheli S.D. Adli Merciilere sevk edilecektir.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@