Eskişehir'de korkunç kaza! Yaşlı kadının durumu ağır...

Eskişehir’de yaşlı bir kadına, karşı şeride giren otomobilin çarpma anları güvenlik kameralarına yansıdı...

EMNİYET-JANDARMA 28.12.2021, 17:26 29.12.2021, 17:21
Eskişehir'de korkunç kaza! Yaşlı kadının durumu ağır...

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle Vatan Caddesi üzerinde meydana gelen kazada yolun karşısına geçmek isteyen P. Y.’ye, önündeki aracı sollayarak karşı şeride geçen 11..... plakalı otomobil çarptı. Çarpma sonucunda yaşlı kadın metrelerce havada uçtuktan sonra yere düştü. Ağır yaralanan P. Y., olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan kadının hayati tehlikesinin bulunduğunu öğrenildi.

Araç bulundu şoförden iz yok

Kaza sonrasında çalışma başlatan polis ekipleri, 11..... plakalı otomobili kısa sürede buldu. Otomobili kullanan sürücünün tespiti için ise çalışmalar sürüyor.

Torunu sosyal medya üzerinden yardım istedi

Yapılan paylaşımda kaza hakkında konuşan kazazede kadının torunu ise şu ifadelere yer verdi: “15 Aralık günü anneannem P. Y. ile vedalaşmaya giderken, başına gelen acı olayı paylaşıyorum. Ters yönden son sürat hızlı gelerek anneanneme vurup kaçan bu şahıs kazaya değil, resmen bir cinayete teşebbüs etmiştir. Uzun uğraşlar, ameliyatlar sonrası hayata yeniden tutunan anneannem için biran önce gereğinin yapılmasını istiyorum.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@