Eskişehir'de uyuşturucu operasyonları!

Eskişehir'de yabancı uyruklu bir şüphelinin evinde yapılan aramada 12 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi...

EMNİYET-JANDARMA 21.02.2022, 11:26
Eskişehir'de uyuşturucu operasyonları!

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından Şirintepe Mahallesi’nde ikamet eden yabancı uyruklu bir şahsın uyuşturucu ve uyarıcı madde sattığı bilgisi alındı. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ve narkotik köpek timi ile birlikte 17 Şubat’ta şahsın ikametinde arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda evden 12 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla yabancı uyruklu şahıs hakkında 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak' suçundan işlem başlatıldı.

BİR OPERASYON DAHA

Öte yandan, Eskişehir’de uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Güllük ve Hoşnudiye mahallelerinde yapılan çalışmalarda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 137 adet ecstacy uyuşturucu hap, 66,66 gram esrar ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçu kapsamında gözaltına alınan şüpheliler M. K. ve İ. D.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@