banner194

Eskişehir'deki o cinayetin şüphelileri adliyeye sevk edildi

Eskişehir’de bir kişinin ölümüyle, bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavganın şüphelisi olarak tespit edilen 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

EMNİYET-JANDARMA 30.06.2022, 14:12 30.06.2022, 19:03
Eskişehir'deki o cinayetin şüphelileri adliyeye sevk edildi

Olay, İstiklal Mahallesi Demirciler Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Binanın 3. katındaki dairesinde S.S. (60) ile yaşayan G.K. (26), evine gelen E.B. (27), M.E. (26) ve M.T. (35) arasında ‘alacak verecek’ meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Büyüyerek kavgaya dönüşen olayda evine gelen 3 kişi tarafından darp edilen G.K.'nin camdan aşağı atıldığı iddia edildi. Darp edildikten sonra binanın 3. katından aşağı atıldığı iddia edilen ve ağır yaralanan G.K., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 26 yaşındaki G.K., hayatını kaybetti. 

Olayın ardından Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince oluşturulan özel ekip tarafından çalışma başlatıldı. Kimlikleri belirlenen şüphelilerin gidebilecekleri adresleri takibe alan ekipler, E.B, M.E. ile M.T.’yi saklandıkları evlerde yakaladı. 

Hayatını kaybeden G.K.’nin yanında bulunan 60 yaşındaki S.S.’nin yaralandığı öğrenildi! 

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince oluşturulan özel ekibin çalışmalarıyla yakalanan şüpheliler E.B., M.E. ile M.T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Öte yandan olayın yaşandığı dairenin camından aşağı sarkıtıldığı ve daha sonra atıldığı iddia edilen maktul G.K.’nin, kurtulmak için çabalarken binanın dışında asılı olan brandadan tutunmaya çalıştığı, fakat başarılı olamadığı iddia edildi. Olayın olduğu gece ekiplerin inceleme yaptığı anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@