banner298

banner194

Eskişehir polisi yeni yıl öncesi uyardı: Merdiven altı ürünlere dikkat!

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi şehir genelindeki denetimlerini sıklaştırdı...

EMNİYET-JANDARMA 29.12.2022, 10:47
Eskişehir polisi yeni yıl öncesi uyardı: Merdiven altı ürünlere dikkat!

Yaklaşan yılbaşı nedeniyle kaçak/sahte alkol ticaretinin önlenmesi ve halk sağlığının korunması maksadıyla Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde; Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri, Vergi Dairesi Başkanlığı görevlileri ve Belediye Zabıta personeliyle birlikte yapılan denetlemelerde; alkol satışı yapan iş yerlerinde alkol şişelerindeki bandrollerin yasaya uygunluğu, işletmelerin evrak yönünden yeterliliği ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı gibi hususlar titizlikle denetlendi. Bu kapsamda denetlemeler halen devam ediyor.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, "vatandaşlarımızın bandrolsüz, menşei belli olmayan, merdiven altı üretilmiş ürünlerden uzak durmaları, şüphelendikleri ürünlerle alakalı ihbarda bulunmaları büyük önem arz etmektedir" denildi.

Müdürlükten yapılan açıklamada ayrıca "halk sağlığının korunması adına, kurumlar arası işbirliğiyle, kaçak/sahte alkol üretim ve tüketiminin engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülecektir" ifadelerine yer verildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@