Başkan Kurt: Bu seçimde elinizi vicdanınıza koyarak hareket edin

Odunpazarı Belediyesi, 15 farklı mahallede açtığı 16 halk merkezi ile toplumun tüm gruplarına yönelik atölye ve eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Kurt: Bu seçimde elinizi vicdanınıza koyarak hareket edin

Kadınların sosyal ve ekonomik hayatta söz sahibi olabilmeleri; bir araya gelerek kaliteli zaman geçirebilmeleri için halk merkezlerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren, halk merkezleri kursiyerleri için Regülatör’de piknik düzenliyor. 

Gültepe Mahallesi Üniversite Evleri’nde bulunan Kadir Akkaş, Emek Mahallesi’nde bulunan Amigo Orhan, Orhangazi Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Büyükdere Halk Merkezilerinin kursiyerleri ile Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yeşildal ve Orhangazi Mahalle Muhtarı İhsan Çağlar’ın yer aldığı pikniğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. Sabah saatlerinde Regülatör’de bir araya gelen kursiyerler, birbirleri ile sohbet edip gün boyu gönüllerince eğlendi. Halaylar çeken, oyunlar oynayan kursiyerlere Başkan Kurt da eşlik etti. Başkan Kurt, Kursiyerlerle sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Halk Merkezleri kursiyerleri, kendilerine verdiği destek ve tanıdığı imkânlar için Başkan Kurt’a teşekkür etti. 

“TÜRK HALKININ DEMOKRASİYE OLAN İNANCINA GÜVENİYORUM” 

Piknikte konuşan Başkan Kurt, pikniğe katılan kursiyerlere teşekkür etti. Halk Merkezleri ile Odunpazarı Belediyesi’nin belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürdüklerini belirten Başkan Kurt, vatandaşların belediye ile ilgili işlemleri belediye binasına gitmeden halk merkezleri aracılığı ile yapabileceğini söyledi. Çocukların ve kadınların mutlu olduğu bir Odunpazarı için çalıştıklarını kaydeden Başkan Kurt, Odunpazarı’nda çocuk oyun alanlarını çoğaltmak için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Konuşmasında güncel siyasete de değinen Başkan Kurt, “Önümüzde bir genel seçim var. Bu genel seçimde doğru tercihleri yaparsak, Türkiye rahatlar. Pahalılığın, hayatın enflasyon karşısındaki çözümsüzlüğü, bunların ilacı biz değiliz. Bunların sebebi de biz değiliz, çözümü de bizde değil. Mazota, elektriğe zammı biz yapmıyoruz, o nedenle bunun sorumlusu biz değiliz. Bunun sorumlusu Ankara’da. Ankara’dan hesabı sorma zamanı geldi. Önümüzde bir seçim var, bu seçimde elinizi vicdanınıza koyarak hareket edin. 20 yıldır memnunsanız, devam etsin; şikâyetiniz varsa değiştirin. Hiç kimse demokrasiden korkmasın. Sandığa giren oy, sandıktan çıkar. Ben, Türk halkının demokrasiye olan inancına güveniyorum. Türk halkının kendi tercihlerini, kendi yapması yeteneğine güveniyorum” dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@