banner298

banner194

Odunpazarı ihtiyaç sahiplerine hizmet götürüyor

Odunpazarı Belediyesi, evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engelli bireylere yönelik verdiği evde bakım hizmetlerine devam ediyor.

Odunpazarı ihtiyaç sahiplerine hizmet götürüyor

Odunpazarı Belediyesi yaşlı, engelli ve hasta bireyler için, çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yaşlı, engelli ve hasta bireylere kendi evlerinde banyo, saç kesimi, sakal tıraşı, el ve ayak tırnak kesimi hizmetleri veriliyor. Hasta, yaşlı ve engelli kişiler, sağlık ekipleri tarafından ortopedik mikrop barındırmayan şişme banyo küvetinin içinde tek kullanımlık küvet galoşu kullanılarak sıcak su ile yıkanıyor. 

BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR ETTİLER 

Yaşlı, hasta ve engelli yakını olan vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi’nin bu anlamlı hizmetinin kendileri için büyük kolaylık sağladığını belirterek, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve ekibine teşekkür etti. Ücretsiz olarak verilen bu hizmetten Odunpazarı Bölgesi’nde yaşayan tüm hasta, yaşlı ve engelli bireyler faydalanabilir. Evde Banyo ve Kişisel Bakım Hizmeti’nden faydalanmak isteyenler, Odunpazarı Belediyesi evrak kayıt biriminden dilekçe doldurarak başvuru yapabilir. Evde Banyo Ve Kişisel Bakım Hizmeti ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 26 00, 0 222 213 30 30, 0 222 240 08 47-240 08 85 ya da 0530 310 67 10 numaralı telefonları arayarak bilgi alabilir. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@