banner298

banner194

Başkan Ataç kırsalda vatandaşla buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Kızılcaören ve Gündüzler Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Ataç kırsalda vatandaşla buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hemen her fırsatta kent merkezi ile birlikte kırsal mahalle sakinleri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. 

Başkan Ataç bu kapsamda Kızılcaören ve Gündüzler Mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, mahalle sakinleri ile sohbet ederken bol bol fotoğraf da çektirdi. Vatandaşlar, Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyetini belirtirken Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti. 

Muhtarlık, Belde Evi ve kıraathanelerde mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Ataç da “Kırsal mahallelerimiz, eski ismiyle köylerimiz bizim ayrılmaz bir parçamız. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın hizmet alma hakları, bizim için en az kent merkezinde yaşayanlarınki kadar kutsal. Çalışmalarımızı da bu anlayış ile sürdürüyoruz. Ekiplerimiz ile birlikte, köylerimiz mahalle statüsü kazandığı günden bu yana fedakarca bir çalışma sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizi, kent merkezimizdeki hiçbir mahallemizden ayrı tutmadık. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımız da belediyemizin hizmetlerinden herhangi bir aksaklık yaşamadan faydalanıyor. Diliyorum ki gelecekte de hep birlikte; kentiyle, kırsalıyla daha güzel, daha yaşanabilir bir kenti geleceğe taşıyacağız. Birlik ve beraberliğimiz sürdüğü müddetçe daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. 

Başkan Ataç’a belediye başkan yardımcıları ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@