banner298

banner194

Başkan Ataç öğretmenlerle buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen gecede Eskişehir’de görev yapan yaklaşık eğitimcilerle bir araya geldi.

Başkan Ataç öğretmenlerle buluştu

Tepebaşı Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen dayanışma yemeği yoğun katılım ile gerçekleşti. 

Altınsaray Davet Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Eğitim-İş Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Yurtman, Eğitim-Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan, Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri, çok sayıda öğretmen ve Tepebaşı Belediyesi eğitmenleri katıldı. 

Gecede öğretmenlere seslenerek günlerini kutlayan Başkan Ataç, “Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe, durmadan yürüyen çocuklar yetiştiren değerli öğretmenlerimiz; gününüz kutlu olsun. Siz öğretmenlerimiz, her durum ve her koşulda özveri ve fedakarlıkla çalışıyorsunuz. Geleceğimiz olan yavrularımız sizlere emanet, hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu. 

Daha sonra konuşan Milletvekili Süllü ise “Biliyoruz ki öğretmen okullarını bitirip, atanamayan öğretmenlerimiz var. Sözleşmeli öğretmenlerimiz var. Bu olumsuzlukları sizler çok daha iyi biliyorsunuz. Emeğinizin karşılığını alabildiğiniz, tek düşüncenizin çocuklarımızı eğitmek olacağı günleri kutlamayı diliyorum. Tüm öğretmenlerimizi saygı ile selamlıyorum” sözlerini kullandı. 

Programda öğretmenler adına söz alan Ali Fuat Soylu ve sendika temsilcileri de düzenlenen etkinlikten dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Etkinlik, Mithat Körler’in şarkıları ile sona erdi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@