banner298

banner194

Tepebaşı'nda çocuklar çamurla öğreniyor

Tepebaşı Belediyesi kurslarında seramik eğitimi alan öğrenciler keyifle çamura şekil vererek hayal dünyalarını sanatla yansıtıyor.

ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ 29.12.2021, 15:20 29.12.2021, 15:33
Tepebaşı'nda çocuklar çamurla öğreniyor

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuk kursları, farklı merkezlerde çocukların katılımı ile devam ediyor. Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen seramik kursu da 7-15 yaş arası çocukların katılımı ile sürüyor. 6 kişilik gruplar halinde devam eden kursta 24 öğrenci, uzman eğitmenler gözetiminde elle seramik şekillendirme yöntemlerini öğreniyor. Seramikten hayvan ve insan figürleri, çanak ve çömlekler, vazolar, kalemlikler, duvar süsleri ve farklı çalışmalar yapan öğrenciler, sanat ile tanışırken üretkenlik ve farklı düşünme gibi yönlerini de geliştirmiş oluyor. 

“Çok iyi vakit geçiriyoruz” 

Kursa katılan çocuklar, “Seramik kursunu çok seviyoruz. Tabak, bardak, balık, plakadan ağaçlar, baykuştan tabak, ev gibi süslü eşyalar yapıyoruz. Çok iyi vakit geçiriyoruz. Yaklaşan yılbaşı için de yaptığımız güzel ürünleri sevdiklerimize hediye edeceğiz. Burada arkadaşlarımızla seramik yapmaktan, vakit geçirmekten çok mutluyuz” ifadelerini kullanıyor. 

Kurslara katılan öğrenciler aldıkları eğitimden memnuniyetlerini belirtirken, veliler de çocuklarının güvenli bir ortamda, verimli bir şekilde vakit geçirmesinden dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ediyor. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@