21'inci yüzyılda olacak şey değil! Yer Sivrihisar...

İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş, bir telefon operatörünün para almasına rağmen 35 gündür Ballıhisar'a hizmet vermediğini iddia etti.

ESKİŞEHİR 14.03.2023, 12:39
21'inci yüzyılda olacak şey değil! Yer Sivrihisar...

İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş yaptığı açıkamada, şunları söyledi:

Recep Toptaş

"Teknolojik aletlerin başında gelen telefonların hayatımızda yeri çok büyüktür. Günlük hayatımızın vazgeçilmez parçası olan, haberleşmenin yanında internet hizmetleri ile mesajlaşma, resim, belge, dosya, video, kamera gibi çeşitli işlevlerin yapılması açısından hayati önem taşımaktadır. Bu nedenle bu sektörde hizmet veren kamu ve özel şirketlerin hizmetlerini aksatmamaları gerekmektedir.

İlçemizde inanç turizmi için çok önemi olan Pessinus Antik Kenti ve kazı evinin bulunduğu Ballıhisar mahallesinde bulunan Vodafone’a ait mobil istasyonu depremde zarar gören bölgelere götürülmek üzere yaklaşık 35 gün önce sökülmüş ve yerine yenisi getirilmemiştir. Bu mahallemizin hem turistik bir yer olması hem de tarım ve hayvancılıkla uğraşması nedeni ile bölge için iletişim ve teknolojinin çok önemli olduğu bir gerçektir.

Dünyanın en büyük Telekom ve teknoloji hizmetini sağlayan şirketlerinden Vodafone’un 35 gündür bu bölgeye hizmet vermeyerek burada yaşayan vatandaşlarımızı mağdur etmesini, hiçbir hizmet vermeden fatura tahsil etmesini hizmet anlayışına, adalete ve hukuka aykırı buluyoruz.

Sorumlu olan Vodafone ve devlet yetkililerine seslenmek istiyoruz. Faturasını gününde ödeyen vatandaşların en temel hakkı kaliteli hizmet almak, kurumların görevi ise kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmaktır. Vakit geçirmeden bu mahallemizde sökülen mobil istasyonun yerine yenisinin monte edilerek vatandaşımızın mağduriyeti giderilmelidir. Hizmet verilmeyen sürelerdeki faturalar iptal edilmelidir."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@