banner298

banner194

AK Parti, online Eskart işlemlerinde sorun yaşandığını iddia etti

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, online Eskart işlemleri hakkında sorun yaşandığını iddia etti.

ESKİŞEHİR 19.10.2022, 13:09 19.10.2022, 13:14
AK Parti, online Eskart işlemlerinde sorun yaşandığını iddia etti

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener online Eskart işlemlerine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Eskişehir Büyükşehir Belediyesi metrelerce uzayan eskart kuyrukları meydana getirmişti. Bu konudaki sıkıntıları halen unutmadık. O dönemde de işlemlerin online yapılmasına ihtiyaç olduğunu söylemiştik. İçinde bulunduğumuz yılda pek çok özel kuruluş rahatlıkla online işlem ve ödeme alıyor. Aynı özeni Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde göremiyoruz ama. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi online Eskart işlemlerini dahi sağlıklı yürütemiyor. Online yükleme işlemi yaptığını hesabından 1000 TL ve üzeri meblağ çekildiğini fakat kartına bakiye yüklenmediğini söyleyen pek çok kişi var. Bu konudaki şikayetler internet üzerindeki şikayet sitelerinde de mevcut. Hesaptan para çekilmiş fakat karta yüklenmemiş, bu nedenle pek çok kişi mağdur olmuş. Bunun nasıl olduğunu açıklayabilecek, mağdur olanlara yol gösterebilecek, tekrar olmayacağını garanti edecek bir belediye görevlisi var mı?"

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@