AK Tepebaşı'ndan öğrencilere hediyeler yağdı

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı öncesi AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı geçtiğimiz pazar günü öğrenciler ile buluştu.

ESKİŞEHİR 12.09.2022, 14:35
AK Tepebaşı'ndan öğrencilere hediyeler yağdı

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Öğülmüş ve Yönetimi ile birlikte 2022-2023 yılı Eğitim ve Öğretim hayatına başlayacak 222 öğrenci ile bir araya gelerek, okul döneminde kullanmaları için kırtasiye malzemelerinin bulunduğu paketleri öğrencilere hediye etti. 

Düzenledikleri etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Çizmelioğlu şu ifadeleri kullandı: 

“Bir toplumun sosyal, ekonomik ve kültürel olarak gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergesi eğitimdir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok eğitim imkânları sunabilirsek yarınlarımız da bir o kadar güçlü ve müreffeh olacaktır. 

Bu anlamda devletimizin tüm eğitim kurumları düşünen, araştıran, analiz eden, yeni fikirlere açık, sorumluluk duygusuna sahip, milli ve manevi değerleri benimsemiş, sosyal, üretken ve yaratıcı, bilgi ve iletişim çağının gerektirdiği özellikleri taşıyan insanı yetiştirme gayreti içerisindedir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun bir biçimde yetişmeleri için de Devletimiz bütün imkânları seferber etmektedir. 

Bu vesile ile bir kez daha 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni eğitim-öğretim yılında bütün eğitim camiamıza başarılar diliyorum." 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@