Anadolu Aslanları Eskişehir'de hızlı başladı

ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü ve yönetimi göreve hızlı başladı... Dikkat çeken ziyaretlere imza atıldı... 14 Şubat'ta görkemli açılış...

ESKİŞEHİR 12.04.2023, 14:36 12.04.2023, 14:52
Anadolu Aslanları Eskişehir'de hızlı başladı

ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü ve yönetimi göreve hızlı başladı. Eskişehir'deki birçok kurum ve kuruluşu ziyaret ederek yöneticilerle bir araya gelen Ünlü ve yönetimi, şehir yöneticilerini 14 Nisan'da gerçekleşecek şube açılışı ve depremzedelerle düzenlenecek iftar programına da davet etti. 

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şubesi kuruluşunun ve ilk genel kurulunun ardından çalışmalara hızlı başladı. ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir'deki çok sayıda kurum, kuruluş, oda ve üniversiteleri ziyaret ederek kent yöneticileri ile bir araya geldi, istişarelerde bulundu. Ali Semih Ünlü, kent protokolü ve yöneticilerini 14 Nisan'da gerçekleşecek şube binası açılışı ve depremzede vatandaşlarla bir araya gelecekleri iftar programı organizasyonuna da davet etti. 

ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Vali Yrd. Okan Leblebiciler, Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ve Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil Kürkçü, Sosyal Güvenlik Kurumu Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısa, Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Yoldaş, Eskişehir Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammet Taha Güven, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Çelik, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, Eskişehir Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer ve Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, Eskişehir Elektrikçiler Odası Başkanı ve Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan'ı makamlarında ziyaret etti. Ünlü'nün istişarelerde bulunduğu şehir yöneticileri, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Eskişehir Şubesi'nin kuruluşundan memnuniyet duyduklarını ifade ederek Ali Semih Ünlü ve yönetimine başarılar dilediler. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla Eskişehir'de düzenlenen iftar programına da katılan Ali Semih Ünlü ve yönetimi, Bakan Çavuşoğlu ile de görüştü.  

Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Eskişehir Şubesi olarak vakit kaybetmeden Eskişehir'e ve iş dünyasına yönelik çalışmalara başladıklarını kaydederek, "Eskişehir'deki kurum ve kuruluşlarımızın kıymetli yöneticileri ile bir araya geldik. Hem istişarelerde bulunduk hem de şube açılışımıza bizzat davet ettik. Gösterdikleri yakın ilgi için teşekkür ederiz. 14 Nisan'da gerçekleştireceğimiz şube açılışımıza tüm üyelerimizi ve vatandaşlarımızı bekliyoruz. Şube açılışımız sonrasında düzenleyeceğimiz iftar programında da şehrimizdeki depremzede vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz" dedi. 

ASKON Eskişehir Şube açılış töreni ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın'ın da katılımıyla 14 Nisan'da saat 18.00'de Tepebaşı'nda Ertuğrulgazi Mahallesi Aliye İzzet Begoviç Caddesi No: 6A adresinde gerçekleşecek. Törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Fatih Dönmez, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Ayşen Gürcan ile Cumhur ittifakı milletvekili adaylarının da katılımı bekleniyor. Tören sonrasında Eskişehir Öğretmen Evi'nde depremzede vatandaşlarla birlikte iftar programı düzenlenecek.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@