banner298

banner194

Anadolu Fest Eskişehir hakkında flaş karar!

Eskişehir Valiliği 15 gün süreyle açık hava etkinliklerini yasaklamıştı. Anadolu Fest yapılacak mı? Anadolu Fest ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

ESKİŞEHİR 11.05.2022, 22:13 12.05.2022, 17:25
Anadolu Fest Eskişehir hakkında flaş karar!

Eskişehir Valiliği'nin aldığı kararla beraber 15 gün boyunca açık hava etkinlikleri yasaklanmıştı.

Bu kararın 12-15 Mayıs tarihlerinde Eskişehir'de gerçekleştirilecek olan Anadolu Fest'i yaptırmamak için alındığı iddia edilmiş, bununla beraber yurt genelinden tepki yağmıştı.

Öte yandan Anadolu Fest yetkilileri, Valiliğin aldığı karara karşı yürütmeyi durdurma talep etti ancak talep reddedildi. 

Bununla beraber organizasyon komitesi festivalin 9-12 Haziran tarihine ertelendiğini duyurdu.

İşte Anadolu Fest tarafından yapılan yazılı açıklama:

"Eskişehir Valilik makamının aldığı 15 günlük konser ve festival yasaklama kararına ilişkin yürütmeyi durdurma talebimiz, yine benzer sebeple reddedildi. Alınan bu yasak kararıyla gerçekleşmesi planlanan; AnadoluFest adlı festival organizasyonumuz iptal edilmiştir. Bu nedenle festival, Eskişehir Valiliğinin belirttiği 15 günlük yasağın sona erdiği tarihten sonraki bir zaman dilimine; 9-10-11-12 Haziran 2022 tarihleri arasına ertelenmiştir. Yaşanılan ve yaşatılan mağduriyet için üzgünüz. Festivalin yeni tarihlerinde, alınan tüm biletler geçerlidir. Katılıma müsait olamayacak değerli dinleyicilerimizin bilet iadesi aldığı kanal üzerinden yapılacaktır."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@