banner298

banner194

Avcılar Belediye Başkanı Eskişehir'de

İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

ESKİŞEHİR 14.06.2021, 13:10
Avcılar Belediye Başkanı Eskişehir'de

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye bürokratları, Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Eskişehir’de hayata geçirilen başarılı şehircilik çalışmalarını yerinde incelemek isteyen heyet, Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir’e kazandırılan tematik parklar, müzeler ve Büyükşehir Belediyesi tesislerini gezdiler.

Su sporlarına da büyük ilgisi olan Başkan Hançerli, Sarısungur Göletinde yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası sporcularını da ziyaret ederek başarılar diledi. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve beraberindeki ekip, 2 gün boyunca Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi, Park ve Bahçeler Dairesi, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi tesislerini, Sazova bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde bulunan Masal Şatosu ve Hayvanat Bahçesini, Kentpark’ı incelediler. Odunpazarı Evleri bölgesinde bulunan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Odunpazarı Modern Müze, Kurtuluş Müzesi ve Cam Sanatları Müzesi ziyaretlerinde ise Avcılar Belediyesi ekibine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Eşlik etti. Hançerli ve ekibinin Eskişehir’deki son durakları ise Porsuk’ta bot gezisi, Ulus Meydanı ve Üretici Market oldu.

 Eskişehir’deki şehircilik anlayışı hakkında örnekler almak istediklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, “Sosyal Belediyecilik anlayışının en iyi temsillerinden biri olan Eskişehir Büyükşehir Belediyemizin topluma kazandırdıkları ile gurur duyuyor. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@