banner298

banner194

Bahar Bilen'den üyelere çağrı: Bankalardan yüksek faizle kredi almayın

Eskişehir Yunus Emre Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen’i makamında ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 22.08.2022, 15:28
Bahar Bilen'den üyelere çağrı: Bankalardan yüksek faizle kredi almayın

S.S. Eskişehir Yunus Emre Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkan Vekili seçilen Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Başkan Pehlivan; Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen ile her daim birlikte yol yürümekten onur duyduğunu bundan sonraki süreçte de bu birlik ve dayanışmayı kooperatifim adına şahsım ve ekip arkadaşlarımla en ileri seviyede tutacaklarını belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Pehlivan, "bizim  işimiz esnafın zor gününde odalarımız nezdinde üyelerimizin yanında olmaktır" dedi. 

S.S. Yunus Emre Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Pehlivan, İşletme Kredisi Üst Limitinin artırıldığını ifade ederek, “Kooperatif üst limitimiz 275.000 TL’den 350.000 TL’ye yükseltilmiştir” dedi. 2022 Ocak ayından bugüne kadar 122 milyon 682 bin lira kredi verdiklerini ifade eden Pehlivan, “9,5 faiz oranıyla esnafımıza en düşük faizli krediyi vermekteyiz. Ancak faiz oranlarının düşük olması ve diğer bankaların faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle yoğunluk yaşamaktayız. 

Daha önce, kooperatif kefaletiyle kredi kullanacak esnaf ve sanatkârlardan 1 yıllık faaliyet geçmişi arandığını belirten Pehlivan, esnafımızın durumu ve piyasa şartlarında bu zaman süreci güncellenerek kredi talep eden esnaf ve sanatkârın en az 3 ay faaliyet geçmişinin bulunmasının yeterli olduğunun altını çizdi. 

Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen, S.S. Yunus Emre Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerinin odamıza yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bilen, "şehrimiz ve esnafımız için önemli bir kurum olan esnaf kefalet kooperatifi ile yıllardır uyum içinde hiçbir sorun yaşamadan Esnafımız için gece gündüz mücadele veren Refik pehlivan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Temsil ettiğim sektördeki tüm meslektaşlarımıza buradan sesleniyorum; ‘’BANKALARDAN YÜKSEK FAİZLE KREDİ ALMAYIN.’’ Bizlere ulaşın ve kredi limitiniz dahilinde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kredilerinden 6 ay ödemeli 350.000 TL’ye yararlanın" ifadelerini kullandı. 

Bilen; artan enflasyon karşında, “İpoteklerimizin de güncellenmesiyle esnaf kredilerinin de bir an önce 500 bin liraya çıkarılması hususunda hükümetimizle, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu, tüm ülkedeki Kredi Kefalet Kooperatifinin bağlı bulunduğu Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) ile Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonumuz bünyesinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@