Başkan Adnan Karamanlı vaatlerini tek tek sıraladı!

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) Başkan Adayı Adnan Karamanlı, Kanal 26 ekranlarında vaatlerini açıkladı...

ESKİŞEHİR 27.04.2022, 13:35 28.04.2022, 15:41
Başkan Adnan Karamanlı vaatlerini tek tek sıraladı!

Kanal 26 ekranlarında Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar’ın sorularını yanıtlayan Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası Başkanı ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) Başkan Adayı Adnan Karamanlı, EESOB seçimine ilişkin konuştu.

Rakibi Ekrem Birsen’e karşı yarışacak olan Adnan Karamanlı, seçim vaatlerini şöyle sıraladı:

- “Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi’nde (EMKO) 16 dükkân yapılabilecek bir yerimiz var. Göreve geldiğimizde orayı müteahhide vereceğiz. İş bitiminde 8 dükkân müteahhitte kalacak, 8 dükkânı EESOB bünyesine kazandıracağız. Bu yapılırken beş kuruş para harcamayacağız. Ve bize kalan 8 dükkândan ayda yaklaşık 50 bin TL’lik kaynak yaratacağız. Bu kaynağı da esnafımız için kullanacağız.”

- “Bana oy vermeyenlerle de gönül bağı kuracağım, kimseyi ötekileştirmeyeceğim, eşit mesafede yaklaşacağım, artık EESOB eski saygınlığını tekrar kazanacak.”

- “EESOB’de her anlamda tasarruf politikası uygulayacağız. Sadece bir örnek vereyim. Makam aracını lüks olmaktan çıkaracağım, mütevazi bir makam aracı kullanacağım, makam aracına resmi plakayı takacağım ve sadece kurumumuzun işlerinde kullanacağım, özel işlerimde kontak açmayacağım.”

- “İhtiyacı olan küçük odalarımıza her ay 5’er bin TL destek ödemesi yapılacak.”

- “Odaya bir uzman personel alacağız. Bu uzman arkadaş kredileri, hibeleri, projeleri takip edecek ve bu konulara ilişkin odalarımızı bilgilendirecek. Bu sayede esnafımız kredi, hibe ve projelerden haberdar olabilecek ve faydalanabilecek.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@