Başkan Ahmet Ataç Ticaret Borsası'nı inceledi!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, başkan yardımcıları ve Tepebaşı Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Ömer Zeydan’ı ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 24.12.2021, 15:48
Başkan Ahmet Ataç Ticaret Borsası'nı inceledi!

Ziyarette Başkan Zeydan, Başkan Dt. Ahmet Ataç ve Tepebaşı heyetine ETB idari binasını, laboratuvarları ve tarımsal üretimi konu alan fotoğraf sergisini tanıtarak kurumun sürdürdüğü faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeydan, Tepebaşı Belediyesi ile ETB’nin iş birliği halinde olmasından dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Başkan Ataç ise Tepebaşı Belediyesi’nin tarımı çok önemseyen bir belediye olduğunu vurgulayarak, “Tepebaşı Belediyesi olarak tarımı ve üretimi daima önemsedik ve destekledik. Bu anlayış ile kentimizdeki kurum ve kuruluşlar ile de iş birliği içindeyiz. Eskişehir Ticaret Borsası da Ömer Zeydan başkanlığında Eskişehir’imiz için başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Ticaret Borsası’nın iş birliği de devam edecek. Bugünkü misafirperverliği için Ömer Başkan’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@