Başkan Ataç: Bizim soframızda kardeşlik var

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yaşamkent Mahallesi’nde düzenlenen iftar etkinliğinde çok sayıda vatandaşlar ile bir araya geldi...

ESKİŞEHİR 15.04.2023, 12:00
Başkan Ataç: Bizim soframızda kardeşlik var

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yaşamkent Mahallesi’nde düzenlenen iftar etkinliğinde çok sayıda vatandaş ile bir araya gelirken, “Bizim soframızda kardeşlik var. Eskişehir’deki bu birlik ve beraberlik tüm ülkeye örnek niteliğinde” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, düzenlenen iftar programlarında Eskişehirli vatandaşlar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Son olarak Yaşamkent Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftarda çok sayıda mahalleli bir araya gelerek oruçlarını açtı. Başkan Ataç da iftar programına katılarak vatandaşlar ile buluştu. Alandaki masaları dolaşarak Eskişehirliler ile sohbet eden Başkan Ataç, hayırlı ramazanlar diledi. Başkan Ataç, “Ramazan aylarında kentimizde beraberlik içinde oluyoruz. Bizim soframızda kardeşlik var. Hep birlikte oturduğumuz iftar sofralarımızda gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine bir aradayız. Bizim soframızda kardeşlik var. Eskişehir’deki bu birlik ve beraberlik tüm ülkeye örnek niteliğinde. Vatandaşlarımız da bu beraberlik ruhundan çok mutlu. Tüm hemşehrilerime hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Yaşamkent Mahalle Muhtarı Barış Sarıoğlu da belediye hizmetleri ve iftar etkinliğinden dolayı Başkan Ataç’a mahalleliler adına teşekkür etti. İftar programına Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri Turgut Doğandor ve Seyfettin Çalışkan ile CHP Eskişehir Milletvekili Adayları İbrahim Arslan, Abdülkadir Adar ve İpek Çelik de katıldı. Vatandaşlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Ataç’a Ataç daha sonra Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@