Başkan Ataç: Gaziler bizim baş tacımız!

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ekrem Dumlu ve yönetimi ile bir araya geldi.

ESKİŞEHİR 08.02.2022, 15:53
Başkan Ataç: Gaziler bizim baş tacımız!

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, Eskişehirli gaziler ve şehit yakınları ile temasları devam ediyor.

Son olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ekrem Dumlu ve yönetimi, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Dumlu, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Ataç’a bilgiler verirken destekleri için de teşekkür etti.

“Her zaman yanındayız”

Ekrem Dumlu, “Gazilerimizin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Ahmet Başkanımızı ziyarete geldik. Pandemiden dolayı daha seyrek buluşuyoruz ama telefonla da olsa sürekli iletişim halindeyiz. Bugün de güzel bir görüşme oldu. Ahmet Başkanımız taleplerimiz ile her zaman ilgileniyor, sorunlarımıza olumlu yaklaşıyor. İhtiyaçlarımızda da sürekli olarak yanımızda, zaten yıllardır birlikteyiz. Tüm gayreti ile bizlere destek olduğu için teşekkür ediyoruz. Biz de her zaman kendisinin yanındayız” diye konuştu.

Başkan Ataç: Size olan minnetimiz sonsuz

Başkan Ataç da konuklarına teşekkür ederek, “Gazilerimiz ve şehit yakınlarımız bizim baş tacımız. Onların istek ve taleplerini çözmek bizlerin en önemli vazifelerimizdendir. Her zaman tüm imkanlarımızla kendilerinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi; size olan minnetimiz sonsuz. Daima yanınızda ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Sadece önemli gün ve haftalarda değil, yılın her günü birlikteliğimiz sürüyor. Ben bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Size olan minnetimiz sonsuz. Daima yanınızda ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@