Başkan Ataç: Rahat bir nefes alacağız

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir esnafı ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

ESKİŞEHİR 06.04.2023, 19:13
Başkan Ataç: Rahat bir nefes alacağız

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli esnafları dükkanlarında ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Ataç bu kapsamda Çamlıca Mahallesi Tombakzade Bulvarı’nda hizmet veren çok sayıda esnafı ziyaret ederek bol kazançlar temennisinde bulundu. Berberlerden kasaplara, mobilyacılardan ekmek fırınlarına kadar çok sayıda dükkanı ziyaret eden Başkan Ataç, esnaflara hayırlı işler diledi. Çamlıca sakini vatandaşlar ile de bir araya gelen Başkan Ataç, talep ve görüşleri de dinledi.

Yaptığı esnaf ziyaretleri hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Esnafımızı ziyaret etmeye ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz. Yurt genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de esnafımızın gündemi olumsuz ekonomik şartlar. Ne yazık ki ekonomideki kötü gidişat, çok sayıda esnafımızın kepenk kapatmasına neden oluyor. Biz de zorluklar ile mücadele eden Eskişehirli esnafımızın yanında oluyoruz. Kendilerinden fikir alıyoruz, onlar vatandaşımız ile hep iç içe oldukları için görüşleri de çok kıymetli. Bizlere gittiğimiz her yerde misafirperverlik gösterdikleri için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki milletçe içinde olduğumuz tüm sıkıntılar ve bu ekonomik buhran yakında sona erecek ve rahat bir nefes alacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç’ı misafir eden esnaflar ve vatandaşlar da ziyaretinden ötürü teşekkürlerini ileterek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@