banner298

banner194

Başkan Ataç ve Metin Güler Ticaret Odası'nda buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

ESKİŞEHİR 09.10.2022, 14:54
Başkan Ataç ve Metin Güler Ticaret Odası'nda buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti. 

ETO'da 2022-2026 dönemi seçim sürecinin tamamlanması sonrasında gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri ve başkan yardımcıları da Başkan Ataç’a eşlik etti. Başkan Ataç buluşmada, ETO seçiminin hem seçilen organ üyelerine hem de Eskişehir’e hayırlı olmasını dileyerek Başkan Güler’i tebrik etti. Başkan Ataç, “Eskişehir Ticaret Odamız, kentimizin ticaret hayatında birlik ve dayanışmanın sağlanması, kent ekonomisinin gelişmesi, mesleki faaliyetlerin kolaylaştırılması açısından çok önemli bir yere sahip. ETO, Metin Başkanımızın öncülüğünde başarılı bir dönemden geçiyor ve yapılan seçimin hayırlı olmasını dilemek üzere bugün ziyarette bulunduk. Metin Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. 

Ziyaret dolayısıyla memnuniyet duyduğunu belirten ve Başkan Ataç’a teşekkür eden ETO Başkanı Metin Güler, odanın yeni dönemdeki meclis yapısı hakkında bilgi verdi. ETO Meclisi’nin yüzde 55 oranında değiştiğini ve yaş ortalamasının 46.6’ya düştüğünü belirten Güler, kadın meclis üyesi sayısının da arttığını söyledi. ETO’nun önümüzdeki dönemde de hem üyelerinin hem şehrin sorunlarının çözümünde öncülük etmeye devam edeceğini kaydeden Güler, Eskişehir ekonomisine katkı sağlamak için kararlılıkla çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@