Başkan Ataç ve Ünlüce mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce Kozkayı ve Sakintepe mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

ESKİŞEHİR 14.02.2024, 14:51 14.02.2024, 14:52
Başkan Ataç ve Ünlüce mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Tepebaşı Belediye başkanı Ahmet Ataç ve EBB Adayı Ayşe Ünlüce Kozkayı ve Sakintepe mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Ataç ve Ünlüce, mahalle ziyaretlerinde çok sayıda vatandaş ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıya Başkan Ataç ve Ünlüce’nin yanı sıra CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Kangal, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Merak etmeyin biz yine sizlerin yanında olacağız”

Buluşmada vatandaşa seslenen Başkan Ataç, “Eskişehir’de yıllardır belediyecilik var. Ama bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nde kadın aday olmamıştı. Bu ilk adaylık Ayşe Ünlüce’ye nasip oldu. Bizim dileğimiz 3 belediye Başkanını da kazandırmak. Çünkü Eskişehir’de ve mahallelerde var olan imkanları, konforu, birlikteliği bozmadan 3 adaya destek vermenizi isteyeceğim. Önümüzdeki 5 yılda da hizmetlerin devamını sağlayacağız. Merak etmeyin biz yine sizlerin yanında olacağız. Çünkü biz halkımızı, Eskişehir’imizi seviyoruz” ifadelerini kullandı.

“Ahmet Başkanın ne kadar sevildiğini görüyorum”

EBB Adayı Ünlüce, “Ahmet Başkanımızla bir süredir seçimle ilgili özellikle Tepebaşı’na bağlı olan mahalleleri geziyoruz. Gerçekten Ahmet Başkan'ın sizler tarafından ne kadar sevildiğini, ne kadar gönüllere dokunduğunu görüyorum. Umarım ben de Ahmet Başkan gibi bir başkan olurum. Ahmet Başkandan da Yılmaz Hocadan da çok şey öğrendik” diye konuştu.

“Buralara daha çok hizmet getireceğiz”

12 kırsal ilçenin 10 yılda altyapılarının tamamlandığını ifade eden Ünlüce, “Odunpazarı Belediye Başkanımız ve Tepebaşı Belediye Başkanımız ilçelerinde çok güzel çalıştıkları için biz de 12 kırsal ilçeye yoğunlaştık. Neredeyse altyapıları, kanalizasyonları yoktu. 10 yılda tamamladık. Önümüzdeki dönemde Büyükşehir olarak Tepebaşı ve Odunpazarı bölgelerimize daha çok yatırım yapma şansımız olacak. Buralara daha çok hizmet getireceğiz. Tepebaşı’nda zaten Ahmet Ataç Başkanımızı seçeceğinizden hiç şüphem yok. Bana da teveccüh gösterirseniz Ahmet Başkanla beraber Büyükşehir'de çalışmak isterim” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@