banner298

banner194

Başkan Büyükerşen: Atatürk ulusumuzun ilelebet başkomutanıdır!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ESKİŞEHİR 09.11.2021, 22:00
Başkan Büyükerşen: Atatürk ulusumuzun ilelebet başkomutanıdır!

Başkan Büyükerşen mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yılında, manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Osmanlı Devleti'nin küllerinden yepyeni bir Cumhuriyet kurmuş ve çağdaş uygarlık seviyesine çıkması için her şeyi yapmışlardır. Gerek savaş meydanlarında, gerek uluslararası alanda, gerekse de yorgun ve yoksul halkın kalkınması için, gerekirse canlarını vermekten çekinmemişlerdir.

Atatürk'ün kendisinin de ifade ettiği gibi, O'nu anlamak demek mutlaka yüzünü görmek değildir. O'nun fikirlerini, O'nun duygularını anlıyor ve hissediyorsanız, bu kafidir.  Bugün O'nun fikirlerini ve duygularını anlamayanlar, hissetmeyenler, O'nun kurduğu Cumhuriyetin nimetlerinden yararlanırken, kendi varlıklarının temelini yok saymaktadırlar. Temeli olmayan her yapı eninde sonunda yıkılıp yok olmaya mahkumdur.

O, ulusumuzun ebedi başkomutanıdır. Bizlerin görevi, Atatürk'ün izinde ülkemizin aydınlık geleceğine yürümeye vazgeçmeden devam etmek ve ülkemiz için çalışmak, çalışmak ve çalışmaktır. O'na olan borcumuzu ancak böyle ödeyebiliriz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasını selamlıyor, bugüne kadar bu ülke için canını esirgemeyen tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@