Başkan Büyükerşen esnaf turunda!

Covid-19 testi pozitif çıkan ve karantina sürecini tamamlayarak görevine dönen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, esnaf ziyaretine çıktı.

ESKİŞEHİR 01.06.2022, 16:09
Başkan Büyükerşen esnaf turunda!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Hamamyolu Caddesi’nde esnaf ile bir araya geldi. Vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini kırmayan Büyükerşen, esnafın çay teklifini de geri çevirmedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir’in alışveriş tercihinde büyük yer tutan Hamamyolu Caddesi’nde esnaf ile bir araya geldi. Eskişehirliler Başkan Büyükerşen'e yoğun ilgi gösterirken, Büyükerşen hiçbir vatandaşı kırmayarak sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vatandaşların geçmiş olsun dilekleri için teşekkür eden Büyükerşen, Hamamyolu esnafının çay teklifini de kırmadı.

Burada esnaf ve vatandaşlarla birlikte çay içen Büyükerşen’e esnaflar, artan maliyetler, enflasyon, alım gücünün düşmesi ve gelen zamlar nedeniyle zor günler yaşadıklarını ifade etti.

Büyükerşen de esnafın ekonomik kriz nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığını, gelen zamlarla birlikte halkın alım gücünün düşmesinin sıkıntı yarattığını belirtti. Eskişehir’deki turizm hareketliliğinin esnafa olumlu katkı sunmasını dileyen Büyükerşen, esnafa hem kolaylık hem de bol kazançlar diledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@