Başkan Güler: Daha güçlü Türkiye için çalışıyoruz!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ESKİŞEHİR 28.10.2021, 14:53
Başkan Güler: Daha güçlü Türkiye için çalışıyoruz!

Başkan Güler açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Aziz Türk milleti olarak cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünü gururla ve ilk günkü heyecanla kutluyoruz.

Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, emsali olmayan mücadelelerle vatanımızı düşman işgalinden kurtarmış; ardından kurulan cumhuriyetle birlikte kendi geleceğini tayin etme hakkını kazanmıştır.

Henüz yeni bir ülke olmasına rağmen Türkiye, Atatürk’ün de dediği gibi “Az zamanda çok büyük işler yapmış”; ticaretten sanayiye, eğitimden sosyal hayata kadar birçok alanda başarılara imza atmıştır.

Şüphesiz ki bu başarıda milletimizin azmi ve gayreti, çalışkanlığı, gelecek kuşaklara daha gelişmiş ve kalkınmış bir ülke emanet etme arzusu vardır.

Bugün ülkemizde yaşayan herkesin de bu inanç ve istekle hareket etmesi, Türkiye’yi daha ileri taşımak için çaba göstermesi vatani bir görevdir.

Eskişehir Ticaret Odası olarak biz bu görevi yerine getirmek, evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye emanet etmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla ve gururla kutluyor; cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla, şükranla ve rahmetle anıyoruz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@