Başkan Kesikbaş: Cumhuriyet demokrasimizin temelini oluşturmaktadır!

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ESKİŞEHİR 28.10.2021, 15:03
Başkan Kesikbaş: Cumhuriyet demokrasimizin temelini oluşturmaktadır!

Başkan Kesikbaş, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetin 98. yılını ulaşmanın ve kutlamanın gururunu yaşıyoruz diyerek, şunları kaydetti:

“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizin 98. yılını birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığı olan Cumhuriyetimiz bizler için kıymetli bir emanettir. Milletimizin yılmaz kararlılığı ile yeşeren Cumhuriyet;eşitliği, devlet yönetimine eşit olarak katılmayı sağlamakta ve demokrasimizin temelini oluşturmaktadır. İş dünyasının birer üyesi olarak Cumhuriyetimizin, Türk özelsektörünün önünü açtığının ve gelişmiş ekonomilerle rekabet edilebilir düzeye gelmemizde en önemli kazanımlardan biri olduğunun bilincindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin bugünlere ulaşmasını sağlayan değerli devlet adamlarımızı, İstiklal Savaşı Kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@