banner298

banner194

Başkan Metin Saraç, Rektör Beydemir ile görüştü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, ATAP A.Ş. Başkanı Metin Saraç ve Genel Müdür Dr. Sedat Telçeken ile görüştü.

ESKİŞEHİR 09.01.2022, 12:46 10.01.2022, 22:03
Başkan Metin Saraç, Rektör Beydemir ile görüştü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt ve Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Özgür Özcan, ATAP A.Ş.’yi ziyaret etti. Ziyarette ATAP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç ve Genel Müdür Dr. Sedat Telçeken yer aldı.

Gerçekleşen ziyarete ilişkin olarak Genel Müdürü Telçeken, ATAP A.Ş.'nin yürütmüş olduğu çalışmalar ve teknoparklar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.  Devam eden projelerden söz eden Telçeken, bu yıl itibariyle yapımına başlanması planlanan teknopark ek binaları hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Yoğun talepler yeni teknopark alanları yapmayı zorunlu kılmaktadır

ATAP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç yeni teknopark alanlarının oluşturulması noktasında çalışmaların devam ettiğini aktararak, "ATAP A.Ş.; 2 şehir, 4 üniversite ve tek ekosistem mottosuyla bölgeye hizmet etmektedir. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz de bizim birlikte çalıştığımız, önemli çalışmalara imza attığımız ve birlikte çalışmaktan keyif aldığımız bir kurum. Üniversitemize yeni bir teknopark kazandırılması konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Ayrıca ek alanlarda mevcut doluluk oranı ve gelen talepler, bizleri buralarda yeni teknopark alanları yapmayı zorunlu kılmaktadır. Elbette bu yatırımların, yönetim kurulu üyelerince stratejik plan çerçevesinde değerlendirilerek, en doğru zamanda ve en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Üniversitemiz teknoloji odak noktası olma yolunda ilerlemektedir

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ise, “Bilecik ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi konum itibariyle teknoloji odak noktası olma yolunda ilerlemektedir. Bilecik ve çevresinden çok sayıda Ar-Ge ve teknoloji firmasının kendilerine talepler bizlere gelmektedir. Öyle zannediyorum ki, üniversitemize ve şehrimize yakışan bir teknopark ATAP A.Ş. ekosisteminde de çok önemli bir fonksiyona sahip olacaktır" diye konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@