Başkan Sebahattin Tetik, Ahmet Davutoğlu ile görüştü!

Avrupa Platformu Başkanı Sebahattin Tetik ve beraberindeki heyet Ankara’ya gitti eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İYİ Parti kurmaylarıyla görüştü. İşte detay...

ESKİŞEHİR 24.11.2021, 19:39 25.11.2021, 13:36
Başkan Sebahattin Tetik, Ahmet Davutoğlu ile görüştü!

Merkezi Eskişehir’de olan Avrupa Platformu, Eskişehir ve Ankara temaslarını sürdürüyor.

Platform Başkanı Sebahattin Tetik ve beraberindeki heyet, bu kapsamda İYİ Parti Genel Merkezi’ne gitti, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ve Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ile görüştü.

Yavuz Ağıralioğlu ile Sebahattin Tetik

Görüşme boyunca Türkiye ekonomisi, erken seçim tartışmaları, Avrupa’daki Türk’lerin sorunları ve Eskişehir’de Millet ittifakının çalışmaları konuşuldu. Başkan Tetik görüşmenin sonunda, Eskişehir ile ilgili hazırladığı raporu İYİ Parti kurmaylarına sundu.

Uğur Poyraz ile Avrupa Platformu heyeti

Avrupa Platformu temsilcileri İYİ Parti'nin hemen ardından Gelecek Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile görüştü. Başkan Tetik bu görüşmede de Eskişehir’e ilişkin hazırladığı raporu Ahmet Davutoğlu’na sundu.

Sebahattin Tetik, Ahmet Davutoğlu ve Selçuk Özdağ

Platform üyeleri ayrıca, Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi (KOM) Başkanlığı’na da giderek, Daire Başkanı Mahmut Çorumlu ile görüştü.

Mahmut Çorumlu ile Avrupa Platformu heyeti

Avrupa Platformu’nun Ankara temaslarında Başkan Sebahattin Tetik’in yanı sıra Ahmet Eryürük, İbrahim Demirel, Serdar Uyanık, Tolga İnan, Leyla Tetik, Nisa Arslan, Gülşah İnan, Şeyda Mercan ve Yusuf Kaplan da bulundu.

Platformun Eskişehir ve Ankara temaslarının devam edeceği öğrenildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@