Başkan Sebahattin Tetik, Meral Akşener ve Ali Babacan ile görüştü!

Avrupa Platformu Başkanı Sebahattin Tetik ve beraberindeki heyet Ankara’ya gitti, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü. İşte detay…

ESKİŞEHİR 21.01.2022, 13:13 21.01.2022, 13:37
Başkan Sebahattin Tetik, Meral Akşener ve Ali Babacan ile görüştü!

Merkezi Eskişehir’de olan Avrupa Platformu, Eskişehir ve Ankara temaslarını sürdürüyor. 

Platform Başkanı Sebahattin Tetik ve beraberindeki heyet, bu kapsamda İYİ Parti Genel Merkezi’ne gitti, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Sekreter Uğur Poyraz ve Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacılar ile görüştü. 

Görüşme boyunca Türkiye ekonomisi, erken seçim tartışmaları, Eskişehir siyaseti, Avrupa’daki Türk’lerin sorunları, Eskişehir’deki tarifeli uçak seferlerinin başlatılamaması sorunu ve Eskişehir’de Millet ittifakının çalışmaları konuşuldu. Başkan Tetik toplantının sonunda Uğur Poyraz ile ikili görüşme yaparak, Eskişehir ile ilgili hazırladığı ikinci raporu sundu. 

Başkan Tetik önceki ziyaretinde benzer bir dosyayı İYİ Parti'ye sunmuştu, bu kez daha kapsamlı bir dosya hazırladığı ve İYİ Parti'ye sunduğu bilgisine ulaşıldı...

Avrupa Platformu temsilcileri İYİ Parti'nin hemen ardından DEVA Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkanı Ali Babacan, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal ve yine Genel Başkan Yardımcısı Münevver Helün Fırat ile görüştü. Başkan Tetik bu görüşmede de, Avrupa’daki Türk’ler ile Eskişehir’in sorunları ve Eskişehir’de siyaset yapma biçimini DEVA kurmaylarına aktardı. 

Öte yandan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, Sebahattin Tetik’ten partiye katılmasını ve il başkanı olarak görev almasını istediği kulislerde konuşulanlar arasında yer alıyor. 

Avrupa Platformu’nun Eskişehir ve Ankara temaslarının devam edeceği öğrenildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@