banner298

banner194

Büyükşehir Belediyesi Kıbrıs Gazisi'nin yanında

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kıbrıs Gazisi Ahmet Gök’ü evinde ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 19.09.2022, 16:27
Büyükşehir Belediyesi Kıbrıs Gazisi'nin yanında

“19 Eylül Gaziler Günü” nedeniyle Vilayet Meydanı’nda tören yapıldı. Valilik, Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanlığı’nın Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na sırasıyla çelenklerin sunumunun yapıldığı tören sonrası anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, Kıbrıs Gazisi Ahmet Gök’ü Batıkent Mahallesi’ndeki ikametinde ziyaret etti. 

Gök’ün 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik eden Başkan Vekili Ünal, “Gazilerimiz bizlerin onurudur. Vatan için gözünü kırpmadan cepheye koşan ve bu uğurda her türlü zorluğu göze alan gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Her zaman sizlerle birlikte olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Gaziler Gününüzü kutluyor, sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi. 

Gazi Ahmet Gök de ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek teşekkür etti. Ziyaret sonunda Başkan Vekili Ünal tarafından Ahmet Gök’e Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@