Çalışkan: 30 Ağustos ruhuyla her zaman teyakkuzdayız

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ESKİŞEHİR 30.08.2021, 11:14
Çalışkan: 30 Ağustos ruhuyla her zaman teyakkuzdayız

Silahtan çok yürekle kazanılmış 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın büyük bir onur ve gururla idrak edildiğini vurgulayan Başkan Çalışkan, mesajında şu ifadeleri kullandı: 

“Kahraman ecdadımız, istikbâl ve istiklâlimizi hedef alan düşmana, iman ve cesaretle karşı koymuş, sonuçta büyük bir zaferle müşerref olmuştur. 

26 Ağustos 1071’de Malazgirt’ten başlayan kutlu yürüyüşün onurlu erleri, esareti kabul etmeyeceğini 30 Ağustos günü bütün dünyaya haykırmıştır. 

Bugün Türkiye, bölgesinin istikrar unsuru olarak, küresel barışa katkı veren büyük ve güçlü bir ülke haline gelmiştir. Şunu herkes bilmelidir ki güzel ülkemiz Türkiye; kara, hava, uzay ve deniz sahalarıyla bölünmez bir bütündür. Bu bütünlüğü tehlikeye sokabilecek her türlü girişime karşı devlet ve millet olarak 30 Ağustos ruhuyla her zaman teyakkuzdayız. 

30 Ağustos zaferinden çıkaracağımız en büyük ders, milletimizin varlığına, yaşam hakkına ve devletimizin bekasına yönelik her türlü kalkışmayı bir olarak, birlik olarak aşabileceğimizdir. 

Malazgirt’te, Dumlupınar’da, Çanakkale’de Kıbrıs’ta tekrar tekrar var olan bu kutlu direniş her zaman milletimizin gönlündedir hafızasındadır. 

Aziz şehitlerimiz; ruhlarınız şad, makamınız âlî olsun. Yolunu aydınlattığınız bu aziz millet, size minnettardır, davanızın takipçisidir. Kahraman milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu zaferi bize armağan eden şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yad ediyorum.” 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@