banner298

banner194

CHP'li o isimden Başkan Ataç'a övgü dolu sözler!

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Parti Meclisi Üyesi Yaşar Seyman ile bir araya geldi... Seyman, Başkan Ataç'a övgü dolu sözlerle hitap etti...

ESKİŞEHİR 17.02.2022, 15:01
CHP'li o isimden Başkan Ataç'a övgü dolu sözler!

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Parti Meclisi Üyesi Yaşar Seyman, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, 21. Dönem DSP Ankara Milletvekili Ayşe Gürocak ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Arslan’ı ağırladı.

Buluşmada Başkan Ataç ve konukları ülke meseleleri üzerine sohbet etti. Başkan Ataç ayrıca Tepebaşı’nda hayata geçirdiği çalışma ve projeler hakkında da Seyman’a bilgiler aktardı. Seyman da Başkan Ataç’ı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Seyman: Ahmet Başkanımız önemli gurur kaynaklarımızdan

Başkan Ataç’ın çok başarılı çalışmalar hayata geçirdiğini kaydeden Seyman, “Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret etmekten büyük bir gurur duyuyorum. Ahmet Ataç belediye başkanlığı süresince gerçekten Eskişehir’in Tepebaşı’nı düşlerdeki bir kent yapma yolunda çok başarılı çalışmalara imza attı. Gerçekten çok yönlendirici. Ülke sıkıntılı günler yaşıyor. Bir hekim de olarak korona günlerinde Tepebaşı’nda, buradan Türkiye’ye uzanan eliyle çok başarılı çalışmalar yaptı. Çok gurur duyuyoruz. Ahmet Başkanımız, sosyal demokrat belediyecilikte önemli gurur kaynaklarımızdan biri. Kendisini kadın hakları savunucusu bir yazar olarak ziyaret etmekten de mutluyum. Çünkü sanata da çok önem veren bir belediye başkanımız. Özellikle sağlıkla ilgili anıtı bizi çok duygulandırdı. Koronavirüsten kaybettiğimiz tüm hekimlerin adına yapılan o anıt, gerçekten adı üzerinde, ölümsüz bir yapıt oldu. O insanların her biri bir hikayenin, bir öykünün bir mücadelenin adı. Onları taçlandırmış. Bu beni çok etkiledi. Bütün çalışmalarının yanında sanata da kadın haklarına da son derece duyarlı. Kıymetli kadınlarla çalışıyor. Bunu görmekten de mutluyum. Geliyor gelmekte olan, yerel belediye başkanlarımızın başarısı yurt geneline de yansıyacak” diye konuştu.

“Mücadelemizi sırt sırta vereceğiz”

Başkan Ataç ise “Dün akşam Eskişehir Gordion Rotary Kulübü’nün hizmet ödüllerini birlikte aldık. Benim için gerçekten çok büyük mutluluktu. Yaşar Hanım hem yazar hem kadın hakları savunucusu hem de partimizin meclis üyesi olması nedeniyle gerçekten çok büyük yakınlıklar hissediyoruz. Önümüzde bir seçim dönemine doğru gidiyoruz. Yine mücadelemizi sırt sırta vererek partimizin başarısı için, cumhurbaşkanlığının kazanılması için büyük mücadele vereceğiz. Bu mücadeleyi vermekten de büyük onur duyacağız. Çünkü bu bir yönde Türkiye’ye yeni bir siyasi anlayışın gelmesi hem vatandaşı hem de bizi çok mutlu edecek. Ben şöyle düşünüyorum; yerelde güçlü olamazsan hiçbir yerde güçlü olamazsın” dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@