CHP'li vekiller Başkan Celalettin Kesikbaş ile görüştü!

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku  Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, Eskişehir Sanayi Odası'nın (ESO) güven tazeleyen yönetimini ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 23.10.2022, 17:26
CHP'li vekiller Başkan Celalettin Kesikbaş ile görüştü!

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku  Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, geçtiğimiz haftalarda genel kurullarını tamamlayan Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Barosu başkanları ile yönetim kurullarını ziyaret ederek, tebrik etti. Eskişehir ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerin de yapıldığı ziyaretlerde Çakırözer ve Süllü, Eskişehirli sanayiciler ile avukatların talep ve sıkıntılarını da dinledi.

“KALKINMA VE İSTİHDAMA KATKINIZ BÜYÜK”

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, genel kurullarını tamamlayan oda ve sivil toplum örgütlerini tebrik ziyaretlerine başladı. Çakırözer ve Süllü, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen seçimlerde güven tazeleyerek yeniden Eskişehir Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Celalettin Kesikbaş ve yönetim kurulu ile Eskişehir Barosu Başkanı Mustafa Elagöz ve yönetimini ziyaret etti. Çakırözer ve Süllü Kesikbaş ve Elagöz ile yönetimlerine yeni dönemde başarılar diledi.

Sanayi Odası Başkanlığı ziyaretlerinde sanayicilerin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Çakırözer ve Süllü, “Eskişehirimiz ve ülkemizin sanayi yapılanmasına, kalkınmasına, insanımızın refah ve istihdamına katkı sağlayan sanayicilerimizin yanındayız. Sizlerin her türlü ihtiyaç ve taleplerinin karşılanması konusunda dayanışma içindeyiz” dedi.

“HAK MÜCADELİMİZDE BARO YANIMIZDA”

Çakırözer ve Süllü, Ekişehir Barosu ziyaretlerinde de, “Baro, avukatlar her yurttaşımız için çok önemli. Nerede bir toplumsal sıkıntı, bir sorun varsa yurttaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerinin korunmasında Eskişehir Baromuz orada. Milletvekilleri olarak bizler de avukatlarımızın taleplerinin karşılanması, sıkıntılarının çözüme kavuşturulması konusunda desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@