Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Sivrihisar'da!

Sivrihisar’da düzenlenen Yunus Emre Anma ve Kutlama Yılı etkinliklerine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, çeşitli ziyaretlerde de bulundu.

ESKİŞEHİR 14.12.2021, 14:52
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Sivrihisar'da!

2021 UNESCO “Yunus Emre Anma ve Kutlama Yılı” etkinlikleri kapsamında vefatının 700'üncü yılında Yunus Emre Külliyesin’de gerçekleştirilen anma programına Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ve MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ile Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü katıldı.

Etkinlik programının ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sivrihisarspor'u ziyaret etti. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, tarihi Sivrihisar Ulu Cami’sini de inceledi.

Misafirperverliğinden dolayı Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'ye teşekkür eden Erbaş, ilçedeki tarihi yapılar hakkında da bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yüzügüllü ise, günün anısına Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş' a tarihi saat kulesinin minyatürünü hediye etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@